Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νηνεμία στον Ξενοφώντα Κρεστένων, άγνωστες οι επόμενες κινήσεις για τη συμμετοχή στη Γ Εθνική

Στον Ξενοφώντα Κρεστένων φαίνεται να επικρατεί μια …μέση κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σχεδιασμός υπάρχει, όπως στα βασικά του παρατίθεται και πιο κάτω. Το σίγουρο είναι πάντως ότι στη νέα προσπάθεια υπήρξε δυστοκία για να βρεθούν μερικά νέα άτομα και να πλαισιώσουν το Δ.Σ. (κι όσους από αυτό ήδη συνεχίζουν), καθώς υπήρξε δυστοκία επίσης και στην εξασφάλιση οικονομικών πόρων.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, την ώρα που υπάρχει κι η αποχώρηση φέτος του επί σειρά ετών σημαντικού διοικητικού στελέχους του σωματείου Άγγελου Κουή (την είχε προαναγγέλει από πέρσι κι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους).

Οι προαναφερόμενες δυστοκίες έχουν σαφώς παίξει το ρόλο τους έτσι ώστε τελικά να μην είχαμε όλο αυτό το διάστημα από τον Ξενοφώντα επίσημες ανακοινώσεις για κανένα θέμα, ούτε διοικητικό, ούτε κι αγωνιστικό.

Όμως το σίγουρο είναι πλέον πως από αυτή την εβδομάδα πρέπει να αρχίσει να …ξετυλίγεται το «κουβάρι» ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής της ομάδας στη νέα Γ’ Εθνική…

Στο Δ.Σ. ως τώρα παραμένει επικεφαλής ο δραστήριος πρόεδρος των τελευταίων περιόδων Γιάννης Βλαχόπουλος, που μαζί με εναπομείναντες συνεργάτες από το περυσινό σχήμα, προσπαθούν αυτό το διάστημα για να καταρτιστεί ο απαραίτητος τουλάχιστον προϋπολογισμός και να μπορέσει να υλοποιηθεί ο καλύτερος δυνατός – στα μέτρα των υπαρχουσών δυνατοτήτων – σχεδιασμός.

Ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, σε ότι αφορά τον πάγκο συνέχιση της συνεργασίας με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι ως τεχνικό και τον Νίκο Αντωνόπουλο ως άμεσο συνεργάτη και γυμναστή, με τον πρώτο να προσφέρει ξανά τη νέα σεζόν κι αγωνιστικά ως παίκτης.

Ακολούθως, πέρα από την οριστική ανανέωση της συνεργασίας με το προαναφερόμενο δίδυμο, στόχος είναι η παραμονή του του βασικού “κορμού” της ομάδας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Από αυτούς πάντως, ο ικανός αμυντικός Αναμουρλίδης αναμένεται πως λόγω δουλειάς θα βρεθεί τη νέα σεζόν στην Αθήνα, ενώ ο έμπειρος γκολκήπερ Κουτρουμπής έχει δηλώσει γενικότερα απόσυρση από την ενεργό δράση.

Οπότε στο κομμάτι “μεταγραφές” θα χρειαστεί να συνυπολογιστούν κι οι όποιες αποχωρήσεις υπαρχόντων γενικότερα και να αποκτηθούν, αφενός αντικαταστάτες κι αφετέρου τρεις-τέσσερις ακόμα σε διάφορες θέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected