Κατηγορίες
Basket - Γενικά

Παρούσα στις προπονήσεις της Εθνικής και η γυμνάστρια των Bucks!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στο πλευρό του στην Εθνική Ανδρών την γυμνάστρια των Μπακς, Σούκι Χόμπσον, η οποία είχε πάρει την απόφαση να μην αγωνιστεί ο MVP του ΝΒΑ στο Eurobasket 2017.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, μαζί με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και τους Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του θα έχει και την γυμνάστρια των Μπακς, Σούκι Χόμπσον.

Η Σούκι Χόμπσον δεν είναι βέβαια οποιαδήποτε γυμνάστρια. Φέτος αναδείχθηκε κορυφαία γυμνάστρια στο ΝΒΑ και παρακολουθεί μονίμως τον Γιάννη και τον τρόπο εκγύμνασής του.

Για τους έχοντες ισχυρή μνήμη βέβαια, η Χόμπσον είναι κάτι ακόμα: Ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Eurobasket 2017 λόγω του προβλήματός του στο γόνατο.

Η Χόμπσον ήταν αυτή που είχε υποβάλλει μία σειρά από τεστ τον σταρ των Μπακς, αποφασίζοντας ότι θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του να πάρει μέρος στην διοργάνωση, με αποτέλεσμα ο Αντετοκούνμπο να ανακοινώσει στην συνέχεια την αποχώρησή του από την Εθνική.

Η Χόμπσον αναμένεται να μείνει στην χώρα μας για περίπου μία εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected