Super League 2 - Μεταγραφές

Στην ΠΑΕ Χανιά ο Κοζανίτης, Θοδωρής Λαμπίρης!

Μετά τους Τριανταφυλλάκο και Παναγιωτούδη, η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε και τρίτη μεταγραφή μέσα σε ένα 24ωρο.

Ο λόγος για τον 22χρονο (13/04/1997) τερματοφύλακας, Θοδωρής Λαμπίρης ο οποίος κατάγεται από την Κοζάνη και το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στη Δόξα Δράμας. Παλαιότερα αγωίστηκε σε Απόλλωνα Λάρισας, Αχαρναϊκό, Πλατανιά, Παναθηναϊκό U20 και Μακεδονικό Κοζάνης.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Λαμπίρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1997 και σε νεαρή ηλικία από τον Μακεδονικό Κοζάνης βρέθηκε στις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε το 2016 ο ΑΟ Πλατανιάς και τη σεζόν 2017-18 αρχικά ο Αχαρναϊκός και στη συνέχεια ο Απόλλων Λάρισας. Τελευταίος σταθμός του 22χρονου τερματοφύλακα, πριν την ομάδα μας, ήταν η Δόξα Δράμας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Θεόδωρος Λαμπίρης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα των Χανίων. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και υγεία στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας και μέσα από το σύνολο ο καθένας να πραγματοποιήσει και τους προσωπικούς του στόχους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected