Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμη αποχώρηση από τη Γ Εθνική!

Η 10η ομάδα που δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στη Γ Εθνική είναι ο Άρης Παλαιοχωρίου!

Η ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό τα δύο τελευταία χρόνια στην κατηγορία και διέγραψε μια αξιοθαύμαστη πορεία, δεν θα δηλώσει συμμετοχή και μάλιστα ούτε καν στα πρωταθλήματα!

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ του Άρη Παλαιοχωρίου ανακοινώνει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής κατηγοριας αλλά ούτε και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, μετά τις ύστατες αλλά άκαρπες προσπάθειες για διασφάλιση ενός υγειούς περιβάλλοντος, βιώσιμου και ανταγωνιστικού εκφράζοντας πάντα βαθιά αθλητικά ιδεώδη και αξίες.

Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε όλα αυτά τα ωραία που γευτήκαμε μαζί, κατακτώντας διαδοχικά: πρωτάθλημα Β´ κατηγορίας ΕΠΣΧ 2016, πρωτάθλημα Ά κατηγορίας ΕΠΣΧ 2017 , super cup ΕΠΣΧ 2017, και δύο χρονιές πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική κατηγορία (2018 & 2019). Κατορθώσαμε να διαφημίσουμε τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα με την μέγιστη επίδοση σε συλλογικό επίπεδο διαχρονικά και πάντα με αυταπάρνηση και πολλές φορες πάνω από τις δυνατότητές μας. Δεν είναι όμως δυνατόν να υποστηριχθεί για άλλη μια χρονιά, οικονομικά και λειτουργικά, η τεράστια αυτή προσπάθεια από μια ολιγομελής παρέα φίλων.

Ευχόμαστε να γίνουμε οδηγός νέων επιτυχιών για τους μελλοντικούς οραματιστές και λάτρεις του τόπου μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected