Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νικολίτσης και Ρουσσάκης στους πρωταθλητές!

Δύο μεταγραφές σήμερα (31/7) για τον Πανακρωτηριακό.

Οι πρωταθλητές Χανίων ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου (27/11/1991) αμυντικού, Αστέριου Νικολίτση (φωτ) που αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΟ Παλαιόχωρας και παλαιότερα σε ΓΣ Ηλιούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αιγινιακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό, Τύρναβο, Ολυμπιακό Κυμίνων αλλά και του 21χρονου (10/04/1998 μέσου, Ευγένιου Ρουσσάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Μινώταυρο της ΕΠΣ Χανίων και στο παρελθόν έπαιξε σε Πλατανιά U20, ΑΟ Παλαιόχωρας και Άρη Σούδας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αστέριο ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ.

Ο 27χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Παλαιόχωρας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Football League όπως ο Πιερικός, ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Αιγινιακός.

Στέργιο σε καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και σου ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες !!!”

“Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ευγένιο ΡΟΥΣΣΑΚΗ.

Ο 21χρονος μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μινώταυρου, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Άρη Σούδας και την Παλαιόχωρα και στην Κ20 του Πλατανιά.

Ευγένιε σε καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected