Κατηγορίες
Basket

Δύο ανανεώσεις για το μπάσκετ του Μακεδονικού

Την παραμονή των Γιάννη Χαλάτση και Γιάννη Κομμάτα ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του Μακεδονικού.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία με δύο καλαθοσφαιριστές που ανδρώθηκαν στα τμήματα ακαδημίας του Μακεδονικού και αποτελούν εδώ και τέσσερα χρόνια βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο 22χρονος Γιάννης Χαλάτσης ύψους 1.80 θεωρείτε από τα πιο γρήγορα και ποιοτικά playmaker της κατηγορίας έχοντας ιδιαίτερη έκρηξη στις κινήσεις του και είναι ιδιαίτερα αποδοτικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ο small forward Γιάννης Κομμάτας είναι 20χρονών και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την πορεία του στην ανδρική ομάδα, κερδίζοντας με την απόδοσή του επάξια αγωνιστικό χρόνο από τον τότε προπονητή Δημήτρη Μύθου. Στην συνέχεα ένας τραυματισμός στο πόδι τον έβγαλε εκτός ρυθμού, ωστόσο οι περσινές εμφανίσεις του στην Β’ Εθνική έδειξαν ότι πλέον έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί του δύο αθλητές για την συμφωνία ανανέωσης και εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς βοηθώντας τον σύλλογο να επανέλθει στην Β΄ Εθνική κατηγορία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected