Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις στον Μακεδονικό

Την απόκτηση των Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Γιώργου Πολυζωΐδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός, την ώρα που κρατά δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του.

Ο 26χρονος (04/05/1993) επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του από την ολλανδική JVC Cuijk, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ερμή Αραδίππου, Ηρακλή, Ελλήσποντο Κριθιάς, ΑΠΕ Λαγκαδά και ΑΟ Καρδίας.

Ο Γιώργος Πολυζωΐδης είναι 24 ετών (05/04/1995) μεσοαμυντικός, ππου αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Άρη Παλαιοχωρίου και πριν σε ΑΠΕ Λαγκαδά, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, FC Σέρρες, ΠΟ Μουδανιών, Αγροτικό Αστέρα και Άρη U19.

Την ίδια ώρα, παραμένουν στους “πράσινους” οι Στέλιος Τσουκάνης (27/02/1990, ακραίος αμυντικός με θητεία ΑΟ Χανιά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κισσαμικό, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Άρη, Αναγέννηση Επανωμής και ΠΑΟΝΕ) και Μάριος Χατζηκωνσταντίνου (02/03/1997, αμυντικός) ο οποίος κατάγεται από την Κατερίνη και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Βέροια U20.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο επιθετικό, ύψους 1,90, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο Θεσσαλονικιός φορ προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ηρακλή και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ο.Καρδίας, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ελλήσποντο Κριθιάς, Ηρακλή (Γ’ Εθνική), Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο και JVC Cuijk στη Ολλανδία.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την φανέλα του Μακεδονικού.”

“Ο Α.Σ. Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον μεσοαμυντικό Γιώργο Πολυζωίδη.

Ο Γιώργος Πολυζωίδης έχει την δυνατότητα να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Μουδανιά και FC Serres, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Απόλλων Παραλιμνίου, ΑΠΕ Λαγκαδά και Άρη Παλαιοχωρίου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει το αθλητή στην οικογένεια του Μακεδονικού και του εύχεται μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς με πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.”

“Ο A.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη διαδοχική χρονιά με τον έμπειρο 29χρονο μέσο Στέλιο Τσουκάνη.

Ο Στέλιος τα δύο χρόνια αυτά που βρίσκεται στον σύλλογο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού της ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου στην Γ’ Εθνική κατηγορίας.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο μία υγιής χρονιά και συνεχίσει να προσφέρει επιτυχίες στην ομάδα μας με την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστής.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρονιά με τον 22χρονο αμυντικό Μάριο Χατζηκωνσταντίνου.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον ποδοσφαιριστή μια υγιής χρονιά και να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση τα μέγιστα στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected