Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Τριπλό μεταγραφικό deal από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος

Τις τρεις πρώτες του μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Δήμο Πέτκο (04/05/1996, μέσος) που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τη Νίκη Αγκαθιάς (παλαιότερα σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Βέροια U20, Αστέρα Αλεξάνδρειας), τον Γιάννη Ρετζέπη (φωτ. 23 ετών, αμυντικός) από τις Ελπίδες Χαλάστρας και Χρήστο Μηνούδη (20/12/2001, αμυντικός) από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος είχε 19 συμμετοχές και 1123 αγωνιστικά λεπτά πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή Δήμο Πέτκο από την Νίκη Αγκαθιάς.Ο Δήμος έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Αλεξάνδρειας,Βέροια Κ20 και ΑΕ Αλεξάνδρειας. Δήμο σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάνω απ´όλα υγεία!!”

Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα μας. Ιωάννης Ρετζέπης (23) από ελπίδες Χαλάστρας ο οποίος αγωνιζοταν απ’ τα 14 του μέχρι και σήμερα.Επισης ο Χρήστος Μηνούδης(17) από Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, προηγούμενες ομάδες Μακεδονικός Πλατάνου και Εθνικός κλειδιού. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας καλή επιτυχία με υγεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected