Γ Εθνική / Τοπικά

Η δήλωση συμμετοχής στη Γ Εθνική και οι ανανεώσεις του ΠΑΣ Φλώρινα

Την Παρασκευή 2/8 οι άνθρωποι του Δ.Σ του ΠΑΣ Φλώρινα απέστειλαν στην ΕΠΟ την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Γ’ Εθνική και θα βρίσκεται κανονικά στην κλήρωση της κατηγορίας και τον καταρτισμό των ομίλων.

Την ίδια ώρα, ανανέωσαν την συνεργασία τους ακόμη τρεις παίκτες που συμμετείχαν ενεργά στην περσινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Στράτο Κατή που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, τον 20χρονο αριστεροπόδαρο Μπιτσάνη Κώστα, τον 18χρονο αμυντικό Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Κοντά σε αυτούς την προετοιμασία της ομάδας θα ακολουθήσουν κανονικά από Δευτέρα 5/8/19 και παίκτες από που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας όπως οι 17χρονοι Δήμτσιος Στέφανος, Ραχωβίτσας Αλέξανδρος, Κουβαράς Αλέξανδρος, Μούκας Αθανάσιος, Γκουτζίνας Γιώργος και Ακριτίδης Φίλιππος και στην συνέχεια θα αποφασιστεί από κοινού με το προπονητικό team ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα δοθούν δανεικοί.

Την προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι παίκτες της Κ16 όπως οι Ντούρος Λάζαρος, Καγιαλίδης Θεοφάνης, Σταυρίδης Αθανάσιος, Πετκόπουλος Θεοφάνης, Παλικρούσης Αλέξανδρος, Δολίδης Αλέξανδρος και Δήμτσιος Λάζαρος οι οποίοι θα αγωνίζονται με την κατηγορία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας και ΕΠΣ Κοζάνης ενώ με βάση την περσινή παρουσία τους πολλοί από αυτούς είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες με την ανδρική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected