Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Πανσερραϊκό ο Θανάσης Γιανναράκης

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την στελέχωση του για το νεο πρωτάθλημα με την απόκτηση του Θανάση Γιανναράκη.

Όπως αναφέρει το serressport, σε μια εβδομάδα έκλεισε τρεις παίκτες της άμυνας -που μπορούν όμως να βοηθήσουν σημαντικά και στα χαφ-.

Αποκτήθηκαν παίκτες με εμπειρία στις ποιοτικότερες κατηγορίες και με ποδοσφαιρική γνώση, της ευρύτερης περιοχής των Σερρών και της Μακεδονίας-Θράκης! Πράγμα πολύ σημαντικό για τα ζόρια…που περιμένουν την ομάδα στην περιπέτεια της Γ´ εθνικής.

Με «έκτακτη είδηση», πριν απο λίγο, τα Social Media της ομάδας, ενημέρωσαν οτι ο 20χρονος αμυντικός θα φορά τα «κόκκινα» του Πανσερραϊκού τη νέα σεζόν, μετά τα… «κόκκινα» της Ξάνθης και του Ολυμπιακού!

Ο νεαρός αμυντικός, κατάγεται απο την Ξυλαγανή Κομοτηνής και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, για μια τριετία αγωνιζόταν με την φανέλα των ακαδημιών του Ολυμπιακού και συνέχισε στις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης παίρνοντας μέρος και στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Στα δύο του χρόνια στην Ξάνθη, αγωνίστηκε συνολικά σε 56 αγώνες, 29 την πρωτη σεζόν και 27 φέτος. Ήταν μέλος της εθνικής παίδων και της μικτής της ΕΠΣ Θράκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected