Κατηγορίες
Basket

Αποδέχτηκε την πρόσκληση για την Α2 ο Τρίτωνας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τρίτωνας ενημέρωσε πως θα αγωνίζεται στην Α2, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αθήνας στην κατηγορία.

Αναλυτικά :

“Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα: Ο Τρίτωνας την σεζόν 2019-2020 θα αγωνίζεται στην Α2 και θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αθήνας στην κατηγορία!

Ξεκινώντας αυτή την τεράστια προσπάθεια πριν περίπου οχτώ χρόνια, τα όνειρά μας δεν είχαν ταβάνι, όμως ούτε εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έφτανε η προσπάθεια αυτή! Από τα τοπικά της ΕΣΚΑ, στις Εθνικές κατηγορίες και πλέον στην Α2! Οτι και να πούμε είναι λίγο! Συγκίνηση, ανατριχίλα, περηφάνια είναι μόνο κάποιες απο τις λέξεις που ίσως περιγράφουν το πως νιώθουμε όλοι μας.

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να επιβραβεύονται οι κόποι της τεράστιας προσπάθειας αυτής της «μεγάλης οικογένειας», χωρίς μεγαλομετόχους, χωρίς κρατικές ή δημοτικές επιδοτήσεις, χωρις καν γήπεδο! Οφείλουμε μόνο δύο μεγάλα «ευχαριστώ»: Το πρώτο στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μας που πάλεψαν όλα αυτα τα χρόνια και έφτασαν τον Τρίτωνα στην «ελίτ των Εθνικών κατηγοριών» και το δεύτερο σε όλες και όλους τους φίλους της ομάδας από τα Σεπόλια, τον Κολωνό, τις γύρω περιοχές, αλλά και όλη την Έλλαδα που έχουν αγαπήσει αυτή την ομάδα και την στηρίζουν έμπρακτα, οικονομικά, ηθικά αλλά και με την φυσική τους παρουσία σε όλα τα γήπεδα της χώρας όλα αυτά τα χρόνια!

Ο σύλλογος σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 77 χρόνια ζωής και αυτή είναι ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του! Επόμενοι στόχοι μας, η επανισχυροποίηση των ακαδημιών μας και να παίξει η ομάδα μας επιτέλους στο κλειστό γήπεδο των Σεπολίων! Σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας να δυναμώσουμε κι άλλο τον Τρίτωνα! Το οφείλουμε στις γενιές που γαλουχήθηκαν σε αυτή την ομάδα αγαπώντας το μπάσκετ και τον αθλητισμό, στην ένδοξη ιστορία μας, στις επόμενες γενιές, στα Σεπόλια μας!

Αυτή είναι η πιο ιστορική επιστολή που έχει αποσταλεί από το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected