Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Οι 13 μεταγραφές της Καβάλας και το deal με

Με 14 νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/8) η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Καβάλα.

Οι “κυανόλευκοι” επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να υπολογίζει και σε 14 νέους ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους μάλιστα ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Ο λόγος για τον 30χρονο (08/03/1989) Τσέχο επιθετικό, Γιαν Βόσαλικ ο οποίος σύμφωνα με την Πρωινή Καβάλας λογίζεται παίκτης του ΑΟΚ.

Τελευταία του ομάδα είναι η SK Prostějov στη χώρα του ενώ στο παρελθόν έχει 291 επαγγελματικές συμμετοχές και 28 γκολ με Τέπλιτσε, Mezőkövesd Zsóry FC, Πρίμπραμ, Σλάβια Πράγας, Σαχτέρ Καραγκάντα, Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, Γιάμπλονετς, Μποέμιανς Πράγας και Τσάσλαβ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα αυτοί είναι οι Παύλος Καθριος από Νέστο Χρυσούπολης, Οκάν Χατζητερζόγλου από Ξάνθη, Πέτρος Ορφανίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Παναγιώτης Αρναούτογλου από ΑΟΧ Κισσαμικό, Γιώργος Παυλίδης από Ηρακλή, Γιώργος Μαϊντανός από Νέστο Χρυσούπολης, Χρήστος Σιαματάς από Βύρωνα Καβάλας, Γιάννης Καζαντζίδης από Αετό Οφρυνίου, Απόστολος Στίκας από Τσεζένα, Γιάννης Τσολακίδης από Αλέξανδρο Κιλκίς, Άγγελος Παπαστεριανός από Αρη Λεμεσού και Τάσος Δόντσος από Άρη Αβάτου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected