Κατηγορίες
Basket

Οριστικά στη Β Εθνική ο Πρωτέας Γρεβενών!

Μεγάλες στιγμές για τον Πρωτέα Γρεβενών, ο οποίος κερδίζει την άνοδο στην Β’ Εθνική μετά και τις ανακατάξεις των τελευταίων ημερών στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση :

“ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ Ο Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του «Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών» στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, ένα γεγονός υψίστης σημασίας για το σωματείο μας, τον αθλητισμό του τόπου μας και την αθλούμενη νεολαία.

Μια πολύχρονη προσπάθεια, ένα όνειρο άπιαστο, ένα όραμα γενεών, αποκτά πλέον σάρκα και οστά και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Η Διοίκησή μας σ’ αυτήν την ιστορική στιγμή, αισθάνεται αν μη τι άλλο δικαιωμένη, αφού με υποπολλαπλάσιο μεν προυπολογισμό, σε σύγκριση με τις άλλες διεκδικήτριες ομάδες, αλλά με στρατηγική, σταθερό προσανατολισμό και πίστη στην τελική προσπάθεια, κατόρθωσε να φέρει εις πέρας ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα.

Από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τους προπονητές, το βοηθητικό προσωπικό, τους χορηγούς μας για την αμέριστη εμπιστοσύνη απέναντί μας αλλά και τους φιλάθλους μας οι οποίοι κατέστησαν το Δ.Α.Κ. Γρεβενών ένα απόρθητο φρούριο .

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για μια επιτυχή παρουσία του σωματείου μας στη Β’ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected