Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε η ΑΕ Μυλοποτάμου στη Γ Εθνική, το χρίσμα στον Ρεθυμνιακό

Κάτι που φημολογούταν για καιρό επιβεβαιώθηκε επίσημα από την ΑΕ Μυλοποτάμου, καθώς η πρωταθλήτρια ομάδα Ρεθύμνου ανακοίνωσε ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη θέση θα πάρει ο δευτεραθλητής Ρεθυμνιακός.

Όπως αναφέρει το athlitiko, παρότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν αποκλειστικά εντός των ορίων της Κρήτης, η απόφαση της ΑΕΜ δεν αλλάζει και αυτή είναι να μην κατέβει να αγωνιστεί. «Το βάρος θα πέσει στις Ακαδημίες μας, οι οποίες θα συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών», τονίζεται μεταξύ άλλων από την πρωταθλήτρια Ρεθύμνου 2018-19.

Παράλληλα, η ΑΕΜ, εύχεται καλή επιτυχία στον Ρεθυμνιακό.

Η ανακοίνωση :

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ανακοινώνει, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την σεζόν 2019-2020. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον Ρεθυμνιακό να εκπροσωπήσει το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ εθνική και του ευχόμαστε να έχει καλή σεζόν και καλή πορεία.

Θεού θέλοντος η ομάδα μας, με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ρεθύμνου. Φέτος το βάρος θα πέσει στις ακαδημίες μας, οι οποίες θα συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected