Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Ομοβροντία” μεταγραφών στον Ιάλυσο Ρόδου!

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Football League πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (05/08) ο Ιάλυσος στο Οικονομίδειο.

Όπως αναφέρει το xxsports, στην έναρξη της προετοιμασίας βρέθηκαν πολλά νέα πρόσωπα, που παρότι δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους «τοξοβόλους» θα πρέπει να λογίζονται ως ποδοσφαιριστές τους.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας πιστή στην φιλοσοφία της που την θέλει να στηρίζει τους ντόπιους ποδοσφαιριστές συμφώνησε με τους Χρήστο Πεταυράκη (Νεάπολη), Άλμπαν Τερζίου (Φοίβος Κρεμαστής) και Άλμπερτ Ρούσσος (Βόλος). Επίσης την «ερυθροκίτρινη» φανέλα θα φοράνε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καρράς, ο 23χρονος εξτρέμ Αποστόλης Δαλαμήτρας (Α.Ε Καρίτσα), o 21χρονος αμυντικός Σταμάτης Γεωργόπουλος (Κηφισιά), ο 19χρονος Σταύρος Κάτσης (Αετός Μακρυχωρίου), ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης (Ο.Φ.Ιεράπετρας) και ο 29χρονος μέσος Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (Ασπρόπυργος).

Επίσης το «παρών» έδωσαν και οι Μάρκος Μαραγκουδάκης, Θανάσης Πατινιώτης και Σερτζίνιο που όπως σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερα μας ρεπορτάζ έχουν δώσει τα χέρια με τον Ιάλυσο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected