Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πέντε μεταγραφές ο Ατρόμητος!

Οι «Πράσινοι» του Ατρόμητου Παλαμά οι οποίοι την νέα σεζόν θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Τάκη Παραφέστα στην Γ Εθνική κατηγορία συμφώνησαν με τον Φαρσαλινό Χρήστο Τλούπα, ο οποίος όπως αναφέρει ο protostypos παρέστη στη χθεσινή (5/8) «πρώτη» της νέας του ομάδας.

Ο Τλούπας είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Τη σεζόν 2011-12 κατέγραψε 4 συμμετοχές στη Football League με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, ενώ μία χρονιά νωρίτερα φόρεσε τη φανέλα του Απεραντιακού.

Η πρώτη του θητεία στον Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν τη διετία 2012-14 σε επίπεδο Α’ ΕΠΣΛ, ενώ στους «Μυρμιδόνες» επέστρεψε το καλοκαίρι του 2014 για να τους ενισχύσει στην ίδια κατηγορία. Μαζί τους πέτυχε την άνοδο στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17, ακολούθησε παρουσία σε αυτή την κατηγορία υπό τις οδηγίες του Τάκη Παραφέστα και πέρυσι η επιστροφή της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική όπου παρέμεινε στις τάξεις της.

Ξεκίνησε από τους Νέους του Λεβαδειακού για να φορέσει επίσης τη φανέλα του Αχιλλέα Δομοκού στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική.

Στον Παλαμά ο Τλούπας θα συνεργαστεί εκ νέου με τον κ. Παραφέστα αλλά και με τους Χρήστο Οικονόμου και Άκη Μίχο με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στον Αχιλλέα Φαρσάλων

“Πράσινοι” και οι Μπασιάκας, Πάτρας και Σακελλαρίου

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα τα βρήκε σε όλα με τον Βασίλη Μπασιάκα που θα τονώσει το κέντρο των «Πράσινων» στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το karditsapress, ο 25χρονος μέσος που έχει κυρίως ανασταλτικό ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα τη σεζόν 2014-15, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ νωρίτερα πέρασε από Θύελλα Μεγαλοχωρίου και Α.Ο. Φλαμουλίου.

Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην ΑΕ Φαρκαδόνας στη Γ’ Εθνική στο α’ μισό και ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Διγενή Νεοχωρίου στην Α’ ΕΠΣΤ.

Στην ομάδα του Νεοχωρίου παρέμεινε έως και το καλοκαίρι του 2018, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2016-17 και συνεχίζοντας με τους «Ερυθρόλευκους» στη Γ’ Εθνική.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Π.Ο. Φήκης, στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Άκης Σακελλαρίου (αριστερά στη φωτο) είναι 21 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Διγενή Αρτεσιανού, στην Α’ ΕΠΣΚ.

Στο β’ μισό της σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνικη με το ΑΠΟΚ Βελούχι, έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά από την Α’ ΕΠΣΚ και τον Πάμισσο Καλογραιανών.

Τη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας στην Α1 ΕΠΣΚ ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Ακαδημία Ελπίδες, υπήρξε μέλος των Ακαδημιών της Αναγέννησης και της Παλαμαϊκής όταν πέτυχε την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο Παναγιώτης Πάτρας είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Παλαμαϊκής στην Α’ ΕΠΣΚ.

Τη σεζόν 2017-18, τη μοίρασε στην Α1 ΕΠΣΚ με τον Αετό Αγίου Θεοδώρου, σκοράροντας μία φορά στο πρωτάθλημα και έπειτα στον Ηρακλή Σοφάδων, στον οποίο επέστρεψε μετά από ένα εξάμηνο απουσίας, σημειώνοντας τρία τέρματα στην Α’ ΕΠΣΚ και στην…ορμητική παρουσία των «Ροπαλοφόρων» στο πρωτάθλημα, κατακτώντας την 6η θέση.

Πιο πριν ο Πάτρας αγωνιζόταν στον Ηρακλή Σοφάδων μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα του Άρη Φίλιας.

Στο ρόστερ και ο Τάσος Κατσιγιάννης

Μετά από μία διετία στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ο Τάσος Κατσιγιάννης θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά.

Πέρυσι, ο 23χρονος πλάγιος χαφ είχε αξιόλογη παρουσία στην ομάδα του Μακρυχωρίου στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής σκοράροντας 2 φορές.

Την προηγούμενη χρονιά Κατσιγιάννης σημείωσε 11 γκολ στο πρωτάθλημα (9 στην κανονική διάρκειά του και άλλα 2 στα πλέι-οφ) με τη φανέλα του Απόλλωνα, κατακτώντας τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΚ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2015-16 αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της Αναγέννησης συμμετέχοντας στη Football League.

Τη σεζόν 2016-17 κατέκτησε τα πάντα με τον ΑΟ Σελλάνων (Σούπερ Καπ, κύπελλο ΕΠΣΚ, πρωτάθλημα Α’ Ερασιτεχνικής) και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο νεαρός παίχτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα και σε ηλικία 14 ετών προωθήθηκε στην αντρική ομάδα. Επί μία τετραετία αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα της Φαναρίου στην Α’ ΕΠΣΚ και τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με τον Αμπελωνιακό για μισή σεζόν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected