Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από τον Μακεδονικό

Στον Μακεδονικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Θανάσης Σάββας και Χρήστος Καράμπελας.

Ο πρώτος είναι 32 ετών (08/05/1987, ακραίος αμυντικός) με καταγωγή από την Καρδίτσα, που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αγροτικό Αστέρα και παλαιότερα σε Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανναξιακό και ΑΟ Ταυρωπός.

Ο Χρήστος Καράμπελας είναι 28 ετών (19/07/1991, μεσοεπιθετικός) που έπαιξε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Ολυμπιακό Κυμίνων και πριν σε Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Σεβαστής, Πιερικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Γαζώρου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Οδυσσέα Κορδελιού, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Ζάκυνθο και στην U20 του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Θανάση Σάββα.

Ο Θανάσης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει περάσει από Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου,Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανναξιακό και Απόλλωνα Λάρισας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Χρήστο Καράμπελα.

Ο Χρήστος είναι 28 χρονών και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πιερικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης, Γάζωρο, Ζάκυνθο και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μόνο επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected