Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική πρόκληση του Νίκου Πέιου

Στην Κρήτη και στον Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Πέιος.

Ο 20χρονος (07/06/1999) Ημαθιώτης μεσοαμυντικός, τέσσερις φορές διεθνής με την U19 της χώρας μας, θα αγωνιστεί στην ομάδα του Ηρακλείου, με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Είχε 37 συμμετοχές πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (αγωνίστηκε στο ματς της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού με τον Άρη Αβάτου) ενώ έπαιξε και σε 4 ματς του Uefa Youth League.

Στους “ερυθρόλευκους” είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2015 από τον ΦΑΣ Νάουσα.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Πέϊου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα 7/8 στα γραφεία του συλλόγου όπου παρουσία του αντιπροέδρου και γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Τουτζάρη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο είναι διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Νίκος Πέϊος διανύει το 20ο έτος της ηλικίας του έχοντας γεννηθεί στις 17 Ιουνίου 1999, στην Ημαθία.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Αριστοτέλη Νάουσας να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της καριέρας του. Έξι χρόνια μετά ανιχνεύτηκε από τον Ολυμπιακό όπου και πήρε μεταγραφή και ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής του. Αρχικά στην Κ17 και εν συνεχεία με υψηλές αποδόσεις ανέβαινε κάθε χρόνο επίπεδο φτάνοντας στη Κ20 όπου αγωνιζόταν και μέχρι πρότινος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι πραγματοποίησε ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Ο νεαρός αμυντικός ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανέφερε:

” Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος του ρόστερ του Εργοτέλη. Η φιλοσοφία του συλλόγου, ο τρόπος λειτουργίας του αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει μου ταιριάζουν απόλυτα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να διακριθώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν. ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected