Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά στα πράσινα ο Χρήστος Γόρδιος

Δύο χρόνια μετά, ο Χρήστος Γόρδιος θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Όπως αναφέρει το karditsapress, ο δημιουργικός μέσος είχε ενισχύσει τους «Πράσινους» στο β’ μισό της σεζόν 2016-17 όταν έχασαν στο νήμα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, προερχόμενος από ένα καταπληκτικό α’ μισό με τους Μαύρους Αετούς Ελευθερίου. Με την πρωταθλήτρια, τότε, Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και «πρωτάρα» στη Γ’ Εθνική, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε 6 γκολ σε 10 εμφανίσεις!

Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στην Αναγέννηση, στη Γ’ Εθνική όπου σκόραρε μία φορά έως τα μέσα Γενάρη που η ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα κι ενώ κλήθηκε να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις του γηπέδου λόγω της εμπειρίας του. Η χρονιά ολοκληρώθηκε στον ΑΟΚ με εντυπωσιακό τρόπο, αφού σκόραρε 11 γκολ στην Α’ ΕΠΣΚ μόνο στο β’ μισό της σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ των Κυανόλευκων συνολικά στο πρωτάθλημα!

Τη σεζόν 2017-18, βοήθησε τα μέγιστα ώστε στη δεύτερη παρουσία του στη Νέα Νίκη Καμινάδων, η ομάδα να πετύχει back to back άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ, σημειώνοντας 17 γκολ (14 στην κανονική διάρκεια της Α1 ΕΠΣΚ, όπου αναδείχτηκε 3ος σκόρερ και άλλα 3 στα πλέι-οφ).

Ο Χρήστος Γόρδιος βρέθηκε και την τριετία 2009-12 στην Αναγέννηση, έχοντας στελεχώσει την ομάδα στη Football League Νέων και στη Δ’ Εθνική, εκεί που τη σεζόν 2011-12 ως βασικό της στέλεχος πανηγύρισε την άνοδο στη Football League 2 και τον τίτλο του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Νωρίτερα, ο έμπειρος πλάγιος μεσοεπιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και ως «δεκάρι» αγωνίστηκε στον ΑΟ Καρδίτσα στη Δ’ Εθνική.

Ακολούθησε πορεία στον Α.Ο. Περιστερίου στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών, η πρώτη του θητεία στη Νέα Νίκη Καμινάδων τη σεζόν 2014-15 και την περίοδο 2015-16, ο Καρδιτσιώτης μέσος αγωνίστηκε στον Διγενή Νεοχωρίου που κατέκτησε τον τίτλο της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected