Αθλήματα

Πρωταθλητές στο Κιλκίς Παλιούρας και Χαντάβα (photos)

Ο Δημήτρης Παλιούρας και η Θεοδώρα Χαντάβα αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Kilkis Open.

Στα διπλά των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Τάσος Τσελεπής, ενώ στα διπλά των κοριτσιών τον τίτλο κέρδισαν η Έλενα Παλιούρα και η Σέρβα Jelena Gojkovic.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Δημήτρης Παλιούρας έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι στον σημερινό τελικό του Kilkis Open και επιβλήθηκε του Ρουμάνου Carel Pieter Wessel, με 6-4, 6-0. Ήταν ο πρώτος τίτλος, αλλά και ο πρώτος τελικός για τον Παλιούρα, σε διεθνές τουρνουά της Tennis Europe.

Στο μονό των κοριτσιών, πρωταθλήτρια ήταν η Θεοδώρα Χαντάβα, η οποία επικράτησε της Άρτεμις Ασλανισβίλι σε ένα φανταστικό παιχνίδι, με 5-7, 7-5, 6-3. Και οι δυο αθλήτριες, αγωνίστηκαν επίσης για πρώτη φορά σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe.

Στο διπλό των αγοριών, τον τίτλο στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 που φιλοξενείται στο Κιλκίς κατέκτησαν οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Τάσος Τσελεπής, που κέρδισαν σε ένα συναρπαστικό ματς τους Γιάννη Μπεχλιβανίδη και Γιώργο Βάλαρη, με 6-4, 2-6, 11-9.

Τέλος, και ο τίτλος στο διπλό κοριτσιών είχε ελληνικό χρώμα, καθώς η Έλενα Παλιούρα και η Σέρβα Jelena Gojkovic επικράτησαν της Ουκρανής Lolita Gukasyan και της Ρωσίδας Lada Semenova, με 6-4, 4-6, 10-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected