Κατηγορίες
Basket

Στα Γιαννιτσά οι Χατζηχαρίσης, Γκιώσης και Αθαναηλίδης!

Τρεις πολύ σπουδαίες προσθήκες πραγματοποίησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών, που ισχυροποιούνται ενόψει της νέας σεζόν στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο λόγος για τους Ραφαήλ Γκιώση από την ΑΕ Καρλοβασίου, Σωκράτη Χατζηχαρίση (φωτ) με υποσχετική από τους Αετούς Βέροιας και Βασίλη Αθαναηλίδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά :

“Οι Ίκαροι Γιαννιτσών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση ανακοινώσουν ως παίκτη τους πλέον τον Γιαννιτσώτη αθλητή Ραφαήλ Γκιώση, ο οποίος θα δώσει επιπλέον λύσεις στις θέσεις των ψηλών (4-5). Ο Ραφαήλ έχει αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, Λαίλαπα Σάμου και Α.Ε. Καρλοβασίου. Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν εδώ για την ομάδα των Γιαννιτσών αφού απέκτησαν με υποσχετική από τους Αετούς Βέροιας τον Σωκράτη Χατζηχαρίση, ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Δημήτρη Καραμιχάλη.

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών εύχονται στους αθλητές τους υγεία και επιτυχίες!”

Στο ρόστερ και ο Βασίλης Αθαναηλίδης 

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών προχώρησαν σε μια μεγάλη μεταγραφή προσθέτοντας στο ήδη πλούσιο δυναμικό της ομάδας μια ιδιαίτερα ποιοτική επιλογή.

Όπως αναφέρει το tsiotras.blogspot, ο Βασίλης Αθαναηλίδης είναι παίκτης των Ικάρων και θα δώσει άμεσα λύσεις στη θέση του άσου αλλά και τις περιφέρειας γενικότερα.

Ο εικοσάχρονος ύψους 1,90 καλαθοσφαιριστής έχει εμπειρίες από ομάδες όπως Μακαμπή, Απόλλων Καλαμαριάς και από τις παιδικό-εφηβικές ομάδες του Εργοτέλη αλλά και του Άρη. Τα πολύ καλά σωματικά του προσόντα, το νεαρό της ηλικίας του αλλά και ο χαρακτήρας του αθλητή είναι στοιχεία που πρόσεξε πολύ η διοίκηση των Ικάρων και ευελπιστεί μέσα από την σκληρή προπόνηση, έχοντας πάντα υγεία, να προχωρήσει η ομάδα και ο αθλητής στην κατάκτηση των στόχων τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected