Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στα Χανιά ο Τάσος Δημητριάδης

Στην ΠΑΕ Χανιά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τάσος Δημητριάδης.

Ο 22χρονος (27/02/1997) Θεσσαλονικός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά κατόπιν προσωπικής του απόφασης δεν εντάχθηκε στο ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Η ομάδα των Χανίων εντάσσει στο δυναμικό της τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, ΑΕ Καραϊσκάκης, Μιχάλοβτσε και Ηρακλή U19.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Δημητριάδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1997 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στη Super League τον Μάρτιο του 2016 σε παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ έπαιξε και στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σκόραρε. Τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στη Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε, με την οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια στην Α’ Κατηγορία Σλοβακίας, μετρώντας και 3 συμμετοχές με 2 γκολ στο Κύπελλο. Ενα χρόνο αργότερα είχε “γεμάτη” παρουσία στον Καραϊσκάκη, μετρώντας 25 συμμετοχές στη Football League. Ακολούθησε την περασμένη σεζόν ο Απόλλων Πόντου (20 συμμ. – 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 4 συμμ. – 1 γκολ στο Κύπελλο).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected