Κατηγορίες
Super League 1

Γκολ με VAR στη Ξάνθη, διαιτητές από την Ημαθία!

Το τελευταίο εντός έδρας φιλικό της παιχνίδι, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα της Super League 1, έδωσε η Xanthi FC το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά από 4 νίκες και μία ισοπαλία σ’ αυτά τα παιχνίδια, αντιμετώπισε την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου την οποία και κέρδισε με 1-0 από το γκολ του Ζορντάν Φοσέ (35′).

Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έβγαλαν τα συμπεράσματά τους μετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που επέλεξαν να αγωνιστούν, μία εβδομάδα πριν την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 17 Αυγούστου, 20:30).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (αμφότεροι από Ημαθία) και Κούλα Χασάν (ΕΠΣ Ξάνθης), 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας), ενώ στο VAR βρισκόταν ο Στέφανος Κουμπαράκης και assistant ο Χρήστος Τζιώτζιος.

Συνθέσεις

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected