Αθλήματα

Στην 8άδα η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ απώλεσε μόνο 4 games από την Ισπανίδα Ana Lantigua De La Nuez και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Λας Πάλμας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Lantigua De La Nuez με 6-2, 6-2 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Disa Las Palmas De Gran Canaria, τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF.

Ήταν η 14η νίκη στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις για την πολύ φορμαρισμένη Παπαμιχαήλ, που έχει ανεβεί στο Νο. 298 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει τους δυο σημαντικότερους τίτλους της τον προηγούμενο μήνα.

Σήμερα, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει τη Μεξικανή Ana Sofia Sanchez, No. 350 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, για μια θέση στα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης της Ισπανίας.

Θα αγωνιστεί και στα ημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τη Σλοβάκα Tereza Mihalikova κέρδισαν τις Dia Evtimova και Sarah Rebecca Sekulic με 6-4, 6-1. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις Marina Bassols Ribera και Shuo Feng, No. 4 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected