Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-8 (photos)

Ευρεία φιλική νίκη για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα (17/8) στη Ραχιά.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη επικράτησε με 8-2 της ΑΕΠ Βέροιας και έδειξε ιδιαίτερα έτοιμη ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων και συγκεκριμένα για την πρώτη φάση κυπέλλου στις 31 Αυγούστου.

Στα εξωαγωνιστικά, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους το βαν που μίσθωσε η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και το οποίο, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας, μεταφέρει ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην πόλη της Νάουσας.

Ας δούμε το match report από τη σελίδα του ΓΑΣ στο facebook :

«Πρώτο φιλικό της ομάδας μας σήμερα και ο Γιάννης Κερλίδης κατέγραψε τις πρώτες εκτιμήσεις για την ετοιμότητα των παικτών, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης για το Κύπελλο Ημαθίας (31/8).

Έχοντας 20 παίκτες στη διάθεση του, ο ΓΑΣ επικράτησε με 8-2 της ΑΕΠ Βέροιας στη Ραχιά, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Μισιρλίδης 2, Καρυπίδης 3, Νίκου 2 και Ουέλινγκτον.

Να σημειώσουμε πως την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Σέρα Ρέις και Στέφανος Αναστασόπουλος οι οποίοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, όπως επίσης και οι επαναπατρισθέντες Απόστολος Παρηγορίδης και Δημήτρης Γαλανός, που αγωνίστηκαν πέρσι στον ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Πολύ σημαντική για μας η παρουσία έξι παικτών από την Ακαδημία (Αντώνης Δασκαλάκης, Κρίστι Σκούρα, Κωνσταντίνος Παρίζας, Γιάννης Μουρατίδης, Χρήστος Ψηρίδης και Βασίλης Ψηρίδης), που περνούν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Κερλίδη, οι οποίοι και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η διοίκηση πέτυχε τη μίσθωση βαν με το οποίο μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην πόλη της Νάουσας, διευκολύνοντας έτσι τη μετάβαση τους στις προπονήσεις και γενικότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

*οι φωτογραφίες από το sportsup.gr που ήταν παρών στο φιλικό.»

δείτε φωτογραφίες :