Super League 1 - Super League 2

Ευρεία φιλική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΝΠΣ Βόλος (photos)

Προβλημάτισαν οι ρεζέρβες του Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε ο Βόλος, με τον Χουάν Φεράντο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κυριάρχησε στο γήπεδο της Νεάπολης και επικράτησε 3-0 των «κυανέρυθρων».

Το σκορ άνοιξε ο Παυλίδης, για το 0-1. Το δεύτερο γκολ ήρθε με αυτογκόλ ύστερα από σέντρα του Χουχούμη. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κυριακίδης ύστερα από κεφαλιά πάσα του Μαρκόφσκι. Ο τελευταίος λίγο νωρίτερα είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αποχώρησε ο Λαρέα του Απόλλωνα που αισθάνθηκε μια μικροενόχληση, ενώ λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε και ο Ρώσση.

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος (60’ Καραγκούνης), Παυλίδης (60’ Ρώσση, 75’ Χειρίτραντας), Μπεντινέλι (75’ Λάμπη), Βάρκας (60’ Μαρκόφσκι).

Βόλος: Καραγκιόζης (80’ Κραβαρίτης), Λύρατζης, Διαμάντης (60’ Κορνέζος), Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης (65’ Διμηνάς), Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο (40’ Κορέλας), Κυζιρίδης, Μάντζης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected