Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ, σκόραρε ο Μάνος

Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου ήταν υπέροχος και φρέσκος έβαλε δυο γκολ και έδειξε έτοιμος αλλά στο δεύτερο χαλάρωσε με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 2-2.

Σε ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ πραγματοποιούσε την πρόβα… τζενεράλε και ο Εργοτέλης μετρούσε τις δυνάμεις του οι δύο ομάδες έβγαλαν τα συμπεράσματα τους για την συνέχεια αφήνοντας και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ικανοποιημένο.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν σαφέστατα καλύτερος από τον Εργοτέλη δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το γκολ του Ναμπί στο 30ο λεπτό και του Μάνου στις καθυστερήσεις του πρώτου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος και ο Εργοτέλης στο 59ο λεπτό ξανά μπήκε στο παιχνίδι όταν ο Μανουσάκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή της μπάλας μετά το 70ο λεπτό με τον ΟΦΗ να σβήνει τις μηχανές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το… συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου να ισοφαρίσει με τον Ροβίθη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα μετά από χέρι του Μαρινάκη.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν αυτό το φιλικό ισόπαλες με τον κόσμο στο γήπεδο να ευχαριστιέται μπάλα.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected