Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επίσημα στον Πιερικό οι Χαρτσιάς και Μπενίσκος

Οριστικά παίκτες του Πιερικού είναι οι Μίμης Μπενίσκος και Κώστας Χαρτσιάς.

Ο 38χρονος (29/09/1981) Ημαθιώτης επιθετικός πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο της ΕΠΣ Πιερίας με τη φανέλα της ΑΕ Καρίτσας, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Φίλιππο Αλεξάνδρειας, Διαγόρας Σεβαστής, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΦΑΣ Νάουσα, Λαμία, Οδυσσέα Κορδελιού, Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο, Άρη και Αγροτικό Αστέρα.

Την ίδια ώρα, “μελανόλευκος” είναι και ο 27χρονος (15/09/1992) μεσοεπιθετικός Κώστας Χαρτσιάς (με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας), ο οποίος κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής με τον Κρόνο Αργυράδων και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΕ Ερμιονίδας, ΑΟ Χαλκίς, Καραϊσκάκη Άρτας, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Τρίπολης και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΧΑΡΤΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στις 15/09/1992 έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Β Εθνική και Γ Εθνική. Αναφέρουμε κατά σειρά τις ομάδες που αγωνίστηκε ως σήμερα: Αστέρας Τρίπολης, Ζάκυνθος, Βύζας Μεγάρων, Νίκη Βόλου, Παναχαïκή, .Καραïσκάκη Άρτας, Χαλκίδα, Ερμιονίδα και Κρόνο Αργυράδων.

Με ακόμη μία προσθήκη για τον σύλλογο συνεχίζουμε δυνατά. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία, πάνω από όλα υγεία και με πολλά γκολ.

 

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜ. Ο Μίμης είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 28/09/1981 έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Για την καριέρα του Μίμη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών κατηγοριών με ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ, ο Εθνικός Αστέρα, ο Θρασύβουλος, η Λαμία, ο Διαγόρας Σεβαστής κ.α.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Μίμη καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected