Κατηγορίες
Basket

Στα Πεύκα ο Δημήτρης Γεωργίου

Οι Μαχητές ήταν η ομάδα που κατάφεραν να κερδίσουν την υπογραφή του Δημήτρη Γεωργίου, δηλαδή ενός αθλητή που όπως αναφέρει το basketa.gr, αρκετές ομάδες έριζαν για την υπογραφή του.

Ο 20χρονος γκαρντ, μετά τον ΑΓΣΙ αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελώντας βασικό κομμάτι της ανόδου του στη Β’ Εθνική και πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει το basketa.gr στις 16/7.

Αναλυτικά :

«Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα  αν όχι το μεγαλύτερο της Ηπείρου κατάφερε να εντάξει στη δύναμή του το ανδρικό τμήμα των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων.

Η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να μην καθησυχάζει , μιας και βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση προς εύρεση ταλέντων. Έτσι φέτος κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν παίκτη “Μήλο της Έριδος” για πολλές ομάδες της πόλης.

Ο Γεωργίου είναι 19 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Guard και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τριετές παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν κατά την οποία εισέβαλε στα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Γ΄Εθνική με μέσο όρο πόντων 14,1 πόντους».