Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Καρίτσα ο Ηλίας Γκίκα

Την απόκτηση του Ηλία Γκίκα ανακοίνωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Ο 27χρονος (19/01/1992) επιθετικός με καταγωγή από τον Βόλο, αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΟΦ Ιεράπετρας, Τηλυκράτη, Ρήγα Φεραίο, Δωτιέα Αγιάς, Πύρασο, Βατανιακό, ΑΕ Δημηνίου και Νίκη Βόλου U19.

Αναλυτικά :

“Η Α.Ε. Καρίτσας, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Γκίκα.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Ειδικότερα, ξεκίνησε την καριέρα του στους Νέους Αθλητές Νίκης. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Α.Ε. Διμηνίου, στο Βατανιακό, στο Ρήγα Φεραίο, στον Πύρασο, στο Δωτιέα Αγιάς, στον Τηλυκράτη Λευκάδας και στην Ιεράπετρα. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αλμυρού Βόλου.

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Ηλία στην μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 17.00, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, η Α.Ε. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει επάξια την Ε.Π.Σ. Πιερίας και να προκριθεί στη δεύτερη φάση του θεσμού. Με τον αγώνα αυτό ξεκινούν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected