Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο τοπικό της Βοιωτίας ο Βασιλείου!

Ο Απόλλων Ακραιφνίου της ΕΠΣ Βοιωτίας ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Στέλιο Βασιλείου!

Ο 28χρονος (29/04/1991) επιθετικός αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Καλλιθέα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Αήττητο Σπάτων, Παναχαϊκή, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.

Στον Απόλλωνα θα είναι και υπεύθυνος του προπονητικού τμήματος, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στις υποδομές.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή του Στέλιου Βασιλείου στην ομάδα μας.

Ο Στέλιος με μεγάλη θητεία στην Super League έχοντας σκοράρει απέναντι σε μεγάλους συλλόγους όπως Ολυμπιακό ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗ και σχεδόν σε όλες της υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλων και την αντρική ομάδα. Έχει αγωνιστεί στον Λεβαδειακό 2008-2014 με 108 συμμετοχές 16 γκολ συνέχισε στον Παναιτωλικό 2014-2016 έχοντας 23 συμμετοχές. Το 2016 επέστρεψε στον Λεβαδειακό όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2018 έχοντας 22 συμμετοχές με 5 γκολ. Έπειτα συνέχισε με ένα μικρό πέρασμα από Παναχαϊκή, Αήττητο Σπάτων και Καλλιθέα.

Έχει φορέσει τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος με την U19 5 φορές σημειώνοντας 1 γκολ.

Ο Στέλιος επιστρέφει στα Βοιωτικά γήπεδα και θα αναλάβει υπεύθυνος του προπονητικού τμήματος από το αντρικό μέχρι το παιδικό και επίσης θα βοηθήσει και ποδοσφαιρικά την ομάδα μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected