Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα Τρίκαλα οι Κοσέογλου και Καπετάνος

Διπλό μεταγραφικό deal για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής του στη Γ Εθνική.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση των Χρήστου Κοσέογλου και Δημήτρη Καπετάνου, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί από την αρχή της προετοιμασίας, ωστόσο σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της ένταξης τους στο ρόστερ.

Ο πρώτος είναι 18 ετών (13/06/2001), επιθετικός που αποκτήθηκε από τη Θύελλα Σταυρού και τις δύο τελευταίες χρονιές αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Β Ερασιτεχνική. Την περσινή σεζόν, που πανηγύρισε την άνοδο με την ομάδα του, κατέγραψε 25  συμμετοχές και 16 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Ο Δημήτρης Καπετάνος είναι 23 ετών (30/10/1995), ακραίος αμυντικός που στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Αιγινιακό και παλαιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (2017/2018), Δόξα Προσκυνητών, Νέστο Χρυσούπολης, Πανθρακικό U20, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Βατανιακό.

Αναλυτικά :

“Ακόμη 2 μεταγραφές για την ομάδα μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Χρήστου Κιοσέογλου και την επιστροφή μετά από ένα χρόνο του Δημήτρη Καπετάνου.

Ο ταλαντούχος νεαρος Κιοσέογλου μετά από μια καλή χρονιά στην Θύελλα Σταυρού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα μας και κάνει το μεγάλο βήμα από την Α2 κατηγορία Ημαθίας στην Γ εθνική.

Ένας παλιός γνώριμος στην ομάδα μας ο Δημήτρης Καπετάνος επιστέφει μετά από μια χρονιά στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ξεκίνησε στον Αιγιακό μετά στον Βατανιακό, Παοκ Κοσμίου, Πανθρακικό, Νεστό Χρυσούπολης, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τέλος στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Καλοσωριζουμε τον Χρήστο και τον Δημήτρη στην ομάδα και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά με επιτυχίες και δίχως τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected