Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει στα Χανιά ο Gurjinder Singh, αποκτήθηκαν Κουκούλης και Μαλανδράκης

Τα καλύτερα για το τέλος προκύπτουν για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς για λογαριασμό της θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Σινγκ Γκουρίντερ, ο οποίος όπως γίνεται γνωστό ανανέωσε τη συνεργασία του με τη χανιώτικη ομάδα.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο 22χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Ινδία θα συνεχίσει έτσι για όλη πλέον τη χρονιά που ακολουθεί, να αγωνίζεται για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, έχοντας παίξει το τελευταίο εξάμηνο στην ομάδα με εντυπωσιακά στατιστικά, καθώς σε 8 συμμετοχές σημείωσε 6 γκολ. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι γεγονός ότι ήθελε πολύ να κρατήσει στο ρόστερ της τον Σινγκ και να τον έχει ουσιαστικά από το ξεκίνημα της περιόδου, κάτι που καταφέρνει.

Αποκτήθηκαν Κουκούλης και Μαλανδράκης

Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εντάσσεται ο Κώστας Κουκούλης ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Κ19 του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες υποδοχής της ΑΕΚ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι 19 ετών (26/6/2000) και η καταγωγή του είναι από τη Σύρο.

Επίσης, θέση στο ρόστερ καταλαμβάνουν ο Κυριάκος Μαλανδράκης που επιστρέφει μετά το δανεισμό του από τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών και ο Άκης (Κυριάκος) Τρικουνάκης ενώ τελικά δεν επέστρεψε ο Σταθινάκης.

Τέλος, από την αρχή της προετοιμασίας συμμετέχει ο νεαρός, Νίκος Αρζίδης, που πάντως δεν θ’ αποκτηθεί από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά ίσως συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής. Είναι παίκτης, που αγωνίστηκε στο τουρνουά στις Αρχάνες, με θητεία στις “μικρές” ομάδες του Πλατανιά και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕ Κυδωνίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected