Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα προημιτελικά του διπλού η Αρκαδιανού

Στο Tabarka της Τυνησίας αγωνίζεται η Άννα Αρκαδιανού, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων στο μονό, αλλά κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στο διπλό. Στο Tabarka αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Άννα και η Ιταλίδα συμπαίκτριά της, Costanza Traversi, κέρδισαν τις Ιταλίδες Elisa Andrea Camerano και Alessia Tagliente με 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά της Τυνησίας και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του διπλού.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι που βρίσκεται στο Νο. 4 του ταμπλό, την Ιταλίδα Maria Vittoria Viviani και τη Ρουμάνα Andreea Prisacariu.

Στο μονό, η πρωταθλήτρια Ελλάδας ήταν κοντά στην είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, αλλά έχασε για λίγους πόντους την πρόκριση. Στον μοναδικό προκριματικό γύρο που χρειάστηκε να αγωνιστεί, “λύγισε” από την Πολωνή Anna Powaska-Kobylarz, με 3-6, 7-5, 10-5.

Στο Tabarka της Τυνησίας αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που επίσης συμμετείχε σε μονά και διπλά. Στα μονά έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, αλλά παρά τη μάχη που έδωσε, ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Αμερικανό Nicholas Bybel, με 6-3, 1-6, 6-3.

Στο διπλό συνεργάστηκε με τον Ιάπωνα Naoki Takeda και ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τον Ιταλό Stefano Battaglino και τον Ρώσο Andrey Chepelev, με 6-3, 7-5.

Τέλος, ακόμα μια ελληνική παρουσία είχαμε στο προκριματικό του μονού ανδρών στο χωμάτινο τουρνουά των 15.000 δολαρίων. Ο Ανδρέας Αναστάσης Λάβδας είχε απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, αφού κέρδισε τον Ιάπωνα Yuki Ikeda με 6-4, 6-2, αλλά έχασε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από τον Αμερικανό Matthew Mendez, με 6-3, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected