Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Πάγωσαν” στην προπόνηση της Ομόνοιας Σίνδου όταν ο Γιαννιώτης έπεσε αναίσθητος στο γήπεδο!

Σοκαρισμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Ομόνοιας Σίνδου, οι οποίοι είδαν τον Μανώλη Γιαννιώτη να σωριάζεται στο έδαφος και μένει ακίνητος εν ώρα προπόνησης!

Όπως αναφέρει το epsm24, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα όλοι να τρέξουν από πάνω του για να δούνε τι του συνέβη. Για μια στιγμή όλοι πάγωσαν. Ο Κορδελιώτης ποδοσφαιριστής είχε τις αισθήσεις του ωστόσο αδυνατούσε να κουνηθεί έστω για λίγα εκατοστά. Αμέσως οι άνθρωποι της Ομόνοιας Σίνδου κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα για να παραλάβει τον άτυχο ποδοσφαιριστή. Μια διαδικασία πολύ δύσκολη, αφού οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να τον τοποθετήσουν πάνω στο φορείο, μιας και ο παίκτης σφάδαζε από τον πόνο.

Νεότερα για τη κατάσταση του παίκτη θα υπάρχουν τις επόμενες ώρες. Να υπενθυμίσουμε πάντως, ότι ο Μανώλης Γιαννιώτης ήταν ο ποδοσφαιριστής που πριν 2,5 χρόνια στον αγώνα Οδυσσέας Κορδελιού – Ομόνοια Σίνδου, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από πρόσκρουση πάνω στον τσιμεντένιο τοίχο του γηπέδου, ως παίκτης τότε του Οδυσσέα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected