Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Απέκτησε τον Nemanja Nikolic ο Ολυμπιακός!

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Νεμάνια Νίκολιτς.

Ο 18χρονος Βόσνιος δεξιοπόδαρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες είχαν εντοπίσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και έκαναν αμέσως την κίνηση για την απόκτησή του.

Τα βρήκαν με την Μλάντοστ και αμέσως συμφώνησε σε όλα και ο ποδοσφαιριστής. Ο οποίος είναι στην Ελλάδα και πέρασε από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το Sportime, εκεί υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι διάρκειας 5 ετών.

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αλλά ο παίκτης όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στη Μλάντοστ να παίξει ως δανεικός. Στην ομάδα είναι από τα βασικά στελέχη, κάνοντας πέρσι 19 συμμετοχές συνολικά στη σεζόν. Και φέτος επίσης έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας ήδη 5 ματς στα πόδια του.

Έτσι ο Ολυμπιακός συνεχίσει στην τακτική που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Να αποκτά ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Τους «δένει» και οι νεαροί παίκτες όταν εξελιχθούν όπως πρέπει μπαίνουν κανονικά στην ομάδα. Τρανό παράδειγμα για φέτος είναι ο Ραντζέλοβιτς. Ο οποίος ήταν πρόσφατα και ο πρωταγωνιστής του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας δύο γκολ στη νίκη με 4-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected