Κατηγορίες
Super League 1

Αλώβητος ο ΟΦΗ, πέρασε από το “Βικελίδης” (photos)

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, έκανε ένα Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως εμφανίστηκε κακός αλλά και τυχερός μένοντας στο 1-1, ξεκινώντας ωστόσο με έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Ρεσιτάλ αστοχίας από τον Άρη, ο οποίος χρειάστηκε ένα γκολ του Σάσα προκειμένου να μπορέσει να πάρει την ισοπαλία (1-1) εντός έδρας από τον ΟΦΗ που εμφανίστηκε πάρα πολύ καλά διαβασμένος και έβαλε δύσκολα στους Θεσσαλονικείς.

Στο 18ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν οι παίκτες του Γιώργου Σίμου συνεργάστηκαν υποδειγματικά και ο Μεγιάδο με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στις δύο εστίες.
Στην επανάληψη ο Άρης από την αρχή πάτησε το… γκάζι και απειλούσε συνεχώς με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κλειστει στα καρέ του και να μην μπορεί να βγάλει φάσεις.

Ο Άρης είχε ακόμα ένα δοκάρι και στο δεύτερο μέρος αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Ντιγκινί. Εκεί άπαντες πίστεψαν ότι ο θεός ήταν με το μέρος του ΟΦΗ και θα έπαιρνε τη νίκη, ωστόσο οι ίδιοι οι παίκτες “χάρισαν” το γκολ στον Άρη και στον Σάσα ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και μετά ο Άρης έβγαλε πίεση και ο ΟΦΗ στην κόντρα επίθεση προσπάθησε να πετύχει το γκολ χωρίς να πετύχει κάτι με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου να βρει τις δύο ομα΄δες ισόπαλες.

Συνθέσεις

Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (62′ Λάρσον), Φετφατζίδης (81′ Τόνσο), Ντιγκινί (87′ Γιουνές), Ιντέγε

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (89′ Μπράουν), Ναμπί (81′ Σακόρ), Σεμέντο (71′ Σασί), Τσιλιανίδης, Μάνος

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected