Κατηγορίες
Super League 2

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό τεστ της Δόξας Δράμας

Με ισοπαλία συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση της Δόξας Δράμας για φέτος.

Όπως αναφέρει το FL News, οι Ασπρόμαυροι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο της Προσοτσάνης, δείχνοντας εμφανώς ανέτοιμοι και έχοντας βασικούς πολλά παιδιά από την Κ19 και, φυσικά, τρεις ξένους. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν απείλησε ιδιαίτερα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την απόδοσή της και έφτασε στο γκολ με τον Βαγγέλη Αυλωνίτη. Έδειξε, πάντως, ότι χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση.

Οι Μαυραετοί είχαν στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές κυρίως από την ομάδα Νέων και τους Γουίνεϊ, Ενγκόνγκα, Περεγιό, οι οποίοι ήρθαν πρόσφατα από την Ισπανία. Μόλις στο 1′, όμως ο Μίλτος Πετρόπουλος αιφνιδίασε και έβαλε μπροστά στο σκορ την Προσοτσάνη.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Οφρυδόπουλος πέρασε στο ματς μεταξύ άλλων τους Μαρκοπουλιώτη (ελεύθερος από ΑΕΚ), Πλέγα (ελεύθερος από Παναχαϊκή), Κόντο (αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα) και στο 48′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σαμπανίδη. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς ρυθμό, έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους και προς το φινάλε του αγώνα είχαν μία καλή ευκαιρία για να αποφύγουν την ήττα. Στο 83′ ο Κόντος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως τρία λεπτά μετά ο Αυλωνίτης από ασίστ του Κόντου ισοφάρισε σε 1-1.

Συνθέσεις

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ (65′ Κ. Καλαϊτζής), Δ. Καλαϊτζής (84′ Κυριακίδης), Παπαμιχαήλ (75′ Αντωνιάδης), Πατεντάλης, Αστερίου, Περσιανίδης (59′ Καρακάσης), Γουνατίδης (75′ Οικονόμου), Ρούσσος (75′ Κερασίδης), Τσακμακίδης (62′ Κοκλίδης), Μ. Πετρόπουλος (59′ Μωυσίδης), Κ. Πετρόπουλος (75′ Τσακμακίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γουίνεϊ (30′ Ηλιάδης, 60′ Μένκα), Χατζηδημητρίου, Ενγκόνγκα, Ρουγκάλας, Χατζηκούρτης, Ρούτσης, Παπαϊωάννου, Περεγιό, Τσάκας, Πουλάς, Γεωργιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καψάλης, Μαρκοπουλιώτης, Παρασκευάς, Πλέγας, Αυλωνίτης, Κόντος, Σαμπανίδης, Κρητικός, Τάσιος, Παπάζογλου.

φωτ. sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected