Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” από τον Πανηλειακό

Ο Πανηλειακός πρόσθεσε στο δυναμικό του άλλους δυο νεαρούς παίκτες, τον Νίκο Χριστόπουλο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο πρώτος είναι γεν. 4/9/2002, αγωνίζεται στο χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίολο Πύργου. Το καλοκαίρι του 2017, συνέχισε την καριέρα του στον Πέλοπα Πελοπίου (26 συμμ.) αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α2 Ηλείας, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην ομάδα του Πελοπίου (4 συμμ.), για να μετακομίσει στη συνέχεια στον Α.Ο. Μακρισίων καταγράφοντας 8 συμμετοχές στην Α1 Ηλείας.

Ο δεύτερος είναι γεν. 3/8/2001, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίολο Πύργου. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, φόρεσε την φανέλα του Ενιπέα Λαντζοΐου πραγματοποιώντας 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας.

Οριστικό του Μπαβέλη

Και ο Ανδρέας Μπαβέλης στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Ο 20χρονος (11/09/1999) αμυντικός αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ παλαιότερα θήτευσε στη Μοντανέσα (Ισπανία) αλλά και στα τμήματα υποδομής Ηρακλή και Άρη.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο (γεν. 11/9/1999) ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπαβέλη.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Άρη και του Ηρακλή, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του Αγροτικού Αστέρα προτού μετακομίσει στην Ισπανία και την C.F. Montañesa (με έδρα την Βαρκελώνη) αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Μακεδόνας αμυντικός επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη και στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ανδρέα στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected