Super League 1

Ξεκίνημα με το δεξί και στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, φωνές του Αστέρα για ρέφερι και VAR

Έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 6′ με πέναλτι του Ελ Αραμπί και έπειτα… κατέβασε στροφές, με αποτέλεσμα το ματς να μείνει «ανοιχτό» μέχρι τέλους.

Οι Αρκάδες, που είχαν ευκαιρίες, ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα στον Μπαράλες, με τον διαιτητή Κουμπαράκη να βλέπει τη φάση στο μόνιτορ και να μην εντοπίζει παράβαση.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την εγχώρια σεζόν, καθώς κέρδισε 1-0 τον Αστέρα, παρέμεινε αήττητος εντός και εκτός συνόρων, ενώ διατήρησε και το μηδέν παθητικό. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι πρότινος δεν έπαιζαν πολύ, αλλά και οι Αρκάδες διατηρούν δικαιολογημένα παράπονα από τον ρέφερι Κουμπαράκη.

O Πορτογάλος κόουτς ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ομάρ,Σισέ, Σεμέδο, Κούτρη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καμαρά, Γκιλιέρμε στον άξονα, τους Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Σουντανί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ είχε τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Πασαλίδη, Αντζουλά, Βαλιέντε στα στόπερ, τον Κυριακόπουλο αριστερό μπακ-χαφ, τον Κώτσιρα δεξιό, τους Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Ριέρα στον άξονα και τους Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ επιθετικό δίδυμο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σα, Σουντανί (66′ Βαλμπουενά), Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Ραντζέλοβιτς (66′ Μασούρας)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ (66′ Πασκουάλ), Μαρκ Φερνάντεθ (79′ Mπαράλες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected