Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΟ Νέας Αρτάκης – Εθνικός 2-2, 2-3 πέναλτι

Την πρόκριση στη Β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Εθνικός που νίκησε στα πέναλτι με 2-3 τον ΑΟ Νέας Αρτάκης (2-2 κανονική διάρκεια).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Βουτσινάς που απέκρουσε τρία πέναλτι.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έβγαλε θετικά στοιχεία στο γήπεδο και έδειξε ότι η ομάδα αυτή έχει μέλλον.

Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν, να παίξουν ψηλά και να πιέσουν, και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ του Παύλου Μουσταφίδη στο 7′ με κεφαλιά.

Από το σημείο και έπειτα η ΑΟΝΑ πίεσε και ο Εθνικός με τη σειρά του απειλούσε όταν έφτασε στην εστία του Ναβροζίδη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμέν στο 39′ ο Εθνικός πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Τσιάβου με τον Σπανό στο 74′ με κεφαλιά να κάνει το 2-2.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο ρυθμός ήταν σαφώς πεσμένος δείγμα της κούρασης που υπήρχε από την προετοιμασία που πραγματοποιηθούν οι δυο ομάδες.

Στην παράταση η μεγάλη φάση δεν υπήρξε και έτσι ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι όπου εκεί κρίθηκε πιο τυχερός….

το φιλμ του αγώνα στο Stoplekto

Συνθέσεις

ΑΟΝΑ (Κώστας Κλάδης) Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Μπελίτσος, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης, Μαστροκώστας (72′ Κούκα), Σπανός (81′ Λειβαδίτης (119′ λ.τρ. Στούπας)), Βεζιρτζόγλου, Καραντάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος) Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (93′ λ.τρ. Ζούπα) Παπαγεωργίου, Μουσταφίδης, Μακροστέργιος, Χατζηστάμου (81′ Φιλιππαίος), Σκεντεράι, Τσιάβος, Διάκος (72′ Γραμματικόπουλος), Λαμπράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected