Super League 1

Καθόλου…πρωτάρης στη Super League o ΝΠΣ Βόλος!

Μαγικό ντεμπούτο στη Super League πραγματοποίησε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και πέτυχε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μουνίθ που σημείωσε και τα δύο τέρματα (38′ και 70′). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και κέρδισαν δίκαια. Από την άλλη ο Πανιώνιος ήταν πάρα πολύ κακός, ασύνδετος με πολλά λάθη στην άμυνα. Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν στο 90+3′ με τον Αραμπούλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο γκολ του Βόλου ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR, ενώ αρχικά ο επόπτης είχε υποδείξει τον Μουνίθ σε θέση οφσάιντ.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν με τον Κότνικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μανιάτη στον άξονα, τους Τσιλούλη, Καμαρά στα άκρα και τον Αρτσε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Δούμτσιο.

Οι «νεοφώτιστοι» είχαν τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Δημόπουλο, Μπασόνγκ, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Τσοκάνη «6αρι», τους, Ατιάτ, Μουνίθ εσωτερικούς, τους Ζοάο, Μυστακίδη στα «φτερά» και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Μανιάτης (55′ Μαξίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (55′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected