Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Σπουδαία εμφάνιση των Τρικάλων στη Λειβαδιά

Το ματς ήταν φιλικό… οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν ανοικτά αλλά η εμφάνιση του ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν εντυπωσιακή και η νίκη με 1-3, δείχνει πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Οι γηπεδούχοι, αν και αγωνίζονται μια κατηγορία πάνω… δεν το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο όπου οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη ήταν καλύτεροι. Με έναν εξαιρετικό Ριζογιάννη που μαζί με Οικονομόπουλο και Σανδραβέλη έβγαλαν όλο το 90λεπτο, οι “κυανέρυθροι” απέσπασαν το χειροκρότημα των φίλων των γηπεδούχων για την πολύ καλή εμφάνιση. Ο έμπειρος χαφ, ο Νικλητσιώτης και ο Πέλκας σημείωσαν τα τρία γκολ του ΑΟΤ ενώ ο Ιωαννίδης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Λεβαδειακό.

Αυτή η νίκη βέβαια δεν αποτελεί… δείγμα γραφής για το τι θα επακολουθήσει. Η σκληρή δουλειά δεν θα σταματήσει και οι αντίπαλοι στα επίσημα ματς θα αντιμετωπίζουν διαφορετικά του ΑΟ Τρίκαλα. Ήταν όμως ένα θετικό δείγμα πως η ομάδα βαδίζει σωστά.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός : Bajic, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Facundo Castillon, Συμελίδης, Gabriel Alexandro, Ιωαννίδης.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής (46′ Ζαρόπουλος), Σανδραβέλης, Βέρτζος (55′ Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Νιάρος (46′ Ντόσης), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (Ζβιάντι), Γρηγορόπουλος (Πελάεθ), Λώττας (55′ Τεγούσης), Τσίπρας (55′ Σταματής), Άλεξιτς (63′ Νικλητσιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected