Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Κιτρινόμαυρος” ο Στέφανος Κασάπης

Την απόκτηση του Στέφανου Κασάπη ανακοίνωσε ο Παλληνιακός.

Ο 20χρονος (21/01/2000) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρσι σε 26 παιχνίδια με τον ΠΟ Ψυχικού στην ΕΠΣ Αθηνών και σημείωσε 11 γκολ, ενώ παλαιότερα έπαιξε στο Βέλγιο, αρχικά στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ και στη συνέχεια στην ερασιτεχνική Στόκελ.

Αναλυτικά :

“Ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης πραγματοποίησε η ομάδα μας, με τον Στέφανο Κασάπη να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα!

Ο 19χρονος άσος, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και επιθετικός, προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Β’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα του ΠΟΨ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια και σκόραρε 11 γκολ, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Ο Κασάπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες. Εκεί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ερασιτεχνική Στόκελ, έπαιξε στην ανδρική της ομάδα και αντιμετώπισε τη Β’ ομάδα της Άντερλεχτ. Οι μοβ εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του και τον έπεισαν να δοκιμαστεί. Η συνέχεια τον βρίσκει να μεταπηδά στις ακαδημίες της Άντερλεχτ, εκεί όπου αγωνίστηκε με την Κ17 και Κ19 των μοβ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέφανος Κασάπης τόνισε: «Σίγουρα η μεταγραφή μου στον Παλληνιακό αποτελεί ένα παραπάνω βήμα για εμένα, αφού από τη Β’ ΕΠΣΑ βρίσκομαι πλέον στη Γ’ Εθνική. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και είμαι έτοιμος να αρπάξω την κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Στέφανε σε καλωσορίζουμε στον Παλληνιακό και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected