Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από τον ΠΑΣ Λευκαδίων

Όπως κάθε χρόνο, ο ΠΑΣ Λευκαδίων προχωρά σε κοινή ανακοίνωση για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, διευκολύνοντας το έργο των τοπικών ΜΜΕ ώστε να ενημερωθούν άμεσα και έγκαιρα τόσο οι φίλοι της ομάδας όσο και αυτοί που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν αρχικά την παραμονή του τεχνικού δίδυμου στον πάγκο και συγκεκριμένα τους Μάκη Μισαηλίδη και Νίκο Τσιάμη αλλά και την ανανέωση του μεγαλύτερου μέρους του έμψυχου δυναμικού.

Την ίδια ώρα έκαναν γνωστές τις μεταγραφές του Χρήστου Ντίντου (10/12/2002, τερματοφύλακας) από την ΑΕ Χαρίεσσας με 11 συμμετοχές πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, του Χρήστου Δάτση (09/12/1995, επιθετικός) με 22 συμμετοχές και ένα γκολ με τον ΑΟ Μαρίνας και μία στο ξεκίνημα της σεζόν με την ΑΕ Χαρίεσσας, του Στέλιου Θεοδωρίδη (18/08/2002, αμυντικός) από τον Αχιλλέα Νάουσας, του Σάκη Δάτση (05/12/1988, μέσος) από τον Κεραυνό Επισκοπής και του Κώστα Κοσμά (24/01/1997, επιθετικός) με 7 συμμετοχές πέρσι στον ΓΑΣ Κοπανού.

Από τους “κυανόλευκους” αποχωρούν οι Γιάννης Γαϊτανίδης (21/03/1983, τερματοφύλακας) με 25 συμμετοχές και ένα γκολ(!) πέρσι αλλά και ο Παύλος Διαμαντίδης (04/10/1992, αμυντικός) που κατέγραψε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων ανακοινώνει ότι στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την νέα σεζόν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τομπουλίδης Γεώργιος, Παλασίδης Γεώργιος, Λογδανίδης Γεώργιος, Δρενοβιάδης Θωμάς, Δημητρούσης Κώστας, Αμανατίδης Στέλιος, Τουγγελίδης Αλέξης, Καϊσίδης Άγγελος, Τσιμενίδης Θεόφιλος, Γκότσης Γεώργιος, Δημητρούσης Αντώνης, Δημητρούσης Πέτρος, Ξενίδης Αντώνης, Καλαϊτζίδης Κώστας,  Θωμάς Αμανατίδης αλλά και τα περσινά αποκτήματα μας : Κωστογλούδης Κώστας, Γαϊτανίδης Άρης, Γαϊτανίδης Φώτης, Σκαρλάτος Αλέξανδρος.”

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων αλλά και οι ποδοσφαιριστές του εύχονται στους Γιάννη Γαϊτανίδη και Παύλο Διαμαντίδη καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Υπηρέτησαν την ομάδα με την καρδιά τους, έζησαν μαζί μας χαρές αλλά και λύπες αλλά ήταν πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή για να αγωνιστούν για την ομάδα μας. Γιάννη και Παύλο να ξέρετε ότι η ομάδα μας δεν ξεχνάει και η πόρτα της οικογένειας του Π.Α.Σ θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς!

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων ανακοινώνει την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την νέα σεζόν θα είναι : ο τερματοφύλακας Χρήστος Ντίντος από την ΑΕ Χαρίεσας, ο επιθετικός Χρήστος Δάτσης από τον ΑΟ Μαρίνας, ο αμυντικός Στέλιος Θεοδωρίδης από τον Αχιλλέα Νάουσας και ο μέσος Δάτσης Σάκης. Επίσης στην ομάδα μας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν και ο μεσο επιθετικός Κωνσταντίνος Κοσμάς που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μία σεζόν στον ΓΑΣ Κοπανού.

Και τέλος το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα συνεχίσουν να βρίσκονται δύο άνθρωποι που στο παρελθόν πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα του χωριού μας. Ο λόγος για τους Πρόδρομο Μισαηλίδη και Τσίαμη Νικόλαο οι οποίοι από κοινού θα αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected