Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΟ Υπάτου – Παναργειακός 5-0 (photos)

Με γκολ των Σπηλιώτη (2), Κακκάβα, Ποτουρίδη και Καντού η ομάδα του Υπάτου επικράτησε 5-0 του με πολλά προβλήματα Παναργειακού και προκρίθηκε στην Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές και χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου επικράτησε, πολύ άνετα όπως «δείχνει» και το τελικό σκορ, της ομάδας του «Α.Π.Ο. “Παναργειακός”» και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη (Β’) φάση του κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020. Το συγκρότημα του Στάθη Σταθόπουλου απλά έκανε το καθήκον του, έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στον, εξ’ αναβολής αγώνα για την Α’ φάση του θεσμού, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, η κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 2018-2019 δεν χρειάστηκε να καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για να επικρατήσει διότι από την άλλη πλευρά, η ομάδα που «κατέβηκε» για να αγωνιστεί για λογαριασμό του φιλοξενούμενου σωματείου, που εκπροσωπούσε την Ε.Π.Σ. Αργολίδας, ήταν κυριολεκτικά ομάδα της «τελευταίας στιγμής», μια ομάδα «ανάγκης».

Ένα… σύνολο από 14 παίκτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν την τελευταία στιγμή, από παίχτες οι οποίοι φυσικά και μπορούσαν να αγωνιστούν, αλλά κάποιοι εξ αυτών είχαν σταματήσει το ποδόσφαιρο και οι οποίοι ταξίδεψαν στην Θήβα με τα αυτοκίνητά τους και παρατάχθηκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν κάνει μεταξύ τους μια προπόνηση.

Στον πάγκο, προπονητής ήταν ο γνωστός, τεχνικός, Λουκάς Κούρος, ο οποίος και αυτός «επιστρατεύτηκε» την τελευταία στιγμή.

Και όλα αυτά διότι ο σύλλογος που πέρσι (2018-2019) διεκδικούσε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (αντίπαλος της ομάδας του Υπάτου), δεν έχει, ουσιαστικά, διοίκηση και αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ότι έκαναν προκειμένου να μην υποστεί τις προβλεπόμενες «βαριές» κυρώσεις η ομάδα από την Ε.Π.Ο.

Ο Στάθης Σταθόπουλος βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα σε θέσεις και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο starsports.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Υπάτου : Πουλίτσας, Κουτσούμπας, Μαλισσόβας, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Δέδες (46’ Μίχος), Βιέννας, Σπηλιώτης, Ποτουρίδης (46’ Βάθης), Σαχσανίδης, Κακκάβας (23’ λ.τ. Καντού)

Παναργειακός : Μποζιονέλος, Καϊάφας, Μπόμπος, Μαγουλάς, Φασούλης, Φίλης, Μπακατσέλος, Κυριακόπουλος, Τζας, Ανδρής (30’ λ.τ. Μακρής), Μπλάτσος, Μπουκάρας Ε. (87’ Μπουκάρας Ν.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected