Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακός ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στο φιλικό με τη Θύελλα Σαρακηνών!

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων συνέτριψε με σκορ 4-0 την τοπική Θύελλα και πήρε την φιλική νίκη γοήτρου.

Το παιχνίδι μετά το πρώτο 20λεπτο όπου υπήρχε μια σχετική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Πρίντζιου ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, δείχνοντας συνοχή σε όλες τις γραμμές, συνεχές πρεσάρισμα, πολύ τρέξιμο και αλληλοκάλυψη και εντυπωσίασαν τους φίλους τους που τους ακολούθησαν, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Πέλλας που είχαν εκτός τους Ουζούνη, Μαντζανά, Λαφαζανίδη και Γκέσιο, ήταν απογοητευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου και έδειξαν ότι θέλουν πολύ δουλειά για να παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει για τις απαιτήσεις της Κατηγορίας.

το φιλμ του αγώνα στο Pellasports

Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός): Φιρινίδης, Ευφραιμίδης, Κούμπους, Ρώσσης, Γεωργίου, , Μελίσσης, Τσορλίνης, Ηλιάδης, Αθανασιάδης, Τσόρμπας, Κυζιρίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Ντιντιλάς, Βλαχόπουλος, Μποζίνης, Θωμάς Ε., Θωμάς Γ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Τσιρίδης Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης, Λίτσι, Πίκος, Κοσέογλου, Παρσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Κύρου, Αναδολού, Χατζόπουλος, Βλάχος, Ελευθεριάδης, Χαλβατζής, Μπαντής, Καπετάνος, Τσομίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected