Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο τοπικό της Πέλλας συνεχίζει ο Τάσος Τσουμάγκας

Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και σίγουρα μια μεταγραφή που κάνει αίσθηση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, είναι η μετακίνηση στον Άρη Νησίου για τον 28χρονο Τάσο Τσουμάγκα.

Όπως αναφέρει το Pellasports, η διοίκηση των κιτρίνων κινούμενη μυστικά και αθόρυβα κατάφερε να πείσει τον έμπειρο μέσο, που πέρυσι από τον Γενάρη και μετά αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα Πιερίας και στον Ερμή Εξοχής λόγω στράτευσης, να ντυθεί στα κίτρινα, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα του Άκη Παπαδόπουλου έχει πολύ υψηλούς στόχους την φετινή περίοδο και αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα της Α1.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρίνων γεννήθηκε στην ‘Εδεσσα το 1991 και αγωνίζεται κυρίως στην μεσαία γραμμή όπου ξεχωρίζει με το αρχοντικό του παιχνίδι.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εδεσσαϊκό και έχει να επιδείξει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης(Κ20), Ζάκυνθο, Leixoes, AEK, Πανελευσινιακό, Πιερικό, Vianense, Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Ιάλυσο και Εδεσσαϊκό.

Mε τα χρώματα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League αγωνίστηκε 13 φορές πετυχαίνοντας 2 goal και στην Football League έπαιξε σε 8 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 τέρμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected