Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δημιουργεί…παράδοση ο ΠΟ Ελασσόνας, απέκλεισε στα πέναλτι και τον Τηλυκράτη!

Σ ένα ανοιχτό και πολύ καλό παιχνίδι, ο νεανικός ΠΟΕ έβαλε δύσκολα στον πιο έμπειρο και κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Τηλυκράτη Λευκάδας και κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα της football League και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας.

Ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι που ο ΠΟΕ κατάφερε να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα στα πέναλτι. Κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΛ επικρατώντας 7-6 του Δαμασιακού, απέκλεισε στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 4-2 το Σούλι Παραμυθιάς και σήμερα για τη δεύτερη φάση τον Τηλυκράτη 5-3.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας από την άλλη είναι ο δεύτερος αποκλεισμός που γνωρίζει από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας από ομάδα της επαρχίας Ελασσόνας και πάλι στα πέναλτι καθώς το Νοέμβριο του 2011 αποκλείστηκε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 5-4.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ Κώστας Γούπος, αφιέρωσε την πρόκριση στον παππού του Βασίλη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

το φιλμ του αγώνα στο radioelassona.gr

Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (93’ Καραγκιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Πετζιόνι, Μπαρλαγιάννης Ν., Χάμος, Πεπκολάι , Ζηρδέλης (75’ Αθανασούλης, 103’ Γκαντούνας λλ.τ), Ματούλας (108’ Παναγιώτου), Πετάνι.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Ντόβας (37’ Τσιαντής), Καταγής Σπ. (101’ Θώδης), Δημητρίου, Χούσιντες, Τόσκα, Τσελάι, Μαστραντωνάκης (69’ Αλ Ομπισάτ), Κολοβός, Καταγής Γιωργ. Γεωργούσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected