Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Φιλική νίκη της Δόξας Δράμας στην Τρίγλια

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο Νέας Τρίγλιας, με την Δόξα Δράμας, ομάδα της Super League 2,να επικρατεί με 1-2 του Π.Ο. Τρίγλιας, ο οποίος ως γνωστόν, θα είναι ο εκπρόσωπος του χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου στη νέα επαγγελματική Football League.

Το δυνατό αυτό φιλικό τέστ ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων, Κώστα Γεωργιάδη του ΠΟ Τρίγλιας και Σωκράτη Οφρυδοπουλο της Δόξας Δράμας, ώστε να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Σεπτεμβρίου είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ στις 29 το αντίστοιχο της Football League. Βέβαια όλα αυτά καλώς εχόντων των πραγμάτων, αφού τα τελευταία χρόνια οι ημερομηνίες έναρξης, ειδικά της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, συνήθως μετατίθενται για αργότερα.

Το σκορ άνοιξαν στο 29′ οι “μαυραετοι”, με καρφωτη κεφαλιά του προωθημενου Καψάλη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού.

Στο 47′ η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είχε δοκάρι, σε σουτ του Καλούδη Λεμονή, ο οποίος στο 68′ ήταν πιο τυχερός, φέρνοντας το ματς στα ίσια με πλασέ.

Την “φιλική” νίκη στην ομάδα της Δράμας ” χάρισε” στο 89′, με κεφαλιά και πάλι, ένας ακόμα στόπερ, ο Μαρκοπουλιώτης.

Συνθέσεις

ΠΟ Τριγλίας (Κώστας Γεωργιάδης) : Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Καρτσαμπάς, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης. Αγωνίστηκαν και οι: Πότσι, Παντεκίδης, Κεχαγιάς, Παλαβράκης, Κυριαλλάνης, Αμαραντίδης, Προύντζης, Καπαγιαννίδης, Ανδρεάκος, Μπουλγουρίδης.

Δόξα Δράμας (Σωκράτης Οφρυδοπουλος) : Μένκα, Αυλωνίτης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Πλέγας, Κρητικός, Perello, Βασιλούδης, Ρόβας. Αγωνίστηκαν και οι: Ηλιάδης, Τάσσιος, Engonga, Ρούτσης, Σαμπανίδης, Αναστασίου, Παπαϊωάννου, Αργυρόπουλος.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Κόντος ένιωσε ενοχλήσεις, γι’ αυτό πέρασε στην θέση του, στο αρχικό σχήμα, ο Perello.

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
  • Φωτογραφία : sportdrama.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected